• Novinky

          • Slávnostné ukončenie školského roka
            • Slávnostné ukončenie školského roka

            • Je to za nami. Zvládli sme to. Konečne prázdniny... ☺Asi takéto myšlienky napadli nejednému z nás, keď sme dnes kráčali poslednýkrát do školy, aby sme slávnostne ukončili školský rok 2020/2021. Bol netypický, v mnohom náročný, ale určite aj krásny, plný nových objavov a dobrodružstiev. A tak sme sa dnes zaň spoločne poďakovali slávnostným Te Deum. Po svätej omši a príhovore pani riaditeľky nasledovalo oceňovanie najlepších žiakov a ďalej pozornosť patrila deviatakom, ktorí prišli do školy poslednýkrát. Potom už prišlo to najdôležitejšie, na čo všetci netrpezlivo čakali - rozdávanie vysvedčení. Tým úspešným srdečne blahoželáme a tým, ktorým sa darilo menej, želáme, aby do budúceho školského roka nastúpili s odhodlaním nastaviť si latku vyššie. S vysvedčením v ruke, s kamarátmi a so spomienkami v srdci sa každý pobral domov, aby si už od zajtra vychutnal zaslúžený oddych. Hoci by sa tento školský rok dal nazvať "onlinový", sme vďační za všetko, čo nám priniesol. Prázdninová loď do krajiny Leto je už pristavená. Tak poďme spoločne naskočiť. Ešte sú voľné miesta. ☺ Pretože prázdniny začínajú. Raz, dva, tri... Hurá!

          • JP2 Garden Party 2021
            • JP2 Garden Party 2021

            • Dňa 28. júna sa na našej škole udiala veľmi milá akcia pre žiakov 1.-3. ročníka gymnázia s názvom JPII Garden Party. Na základe nápadu Žiackej školskej rady sa zorganizovalo posedenie s hudbou a občerstvením v areáli našej školy, ktoré malo naladiť pozitívnu náladu pred ukončením tohto školského roka. Posedenie trvalo 2 hodiny a odniesli sme si odtiaľ samé úsmevy a dobrú náladu, ktorú si snáď každý prenesie aj do očakávaných letných prázdnin.

                                                                                                                       

              Filip Kubáni, III.A

            • Nadpis

            • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

              Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    Počet návštev: 57802