• Novinky

          •  Olympiáda v nemeckom jazyku
            • Olympiáda v nemeckom jazyku

            • Dňa 19. 1. 2022 sa uskutočnilo okresné kolo Olympiády v nemeckom jazyku, ktorého sa zúčastnili za našu školu Martin Lazarák a Soňa Hanáková z II. A v kategórii 2A a Jozef Bizoň z III. A v kategórii 2B.

              Jozef Bizoň sa umiestnil na peknom 3. mieste, za čo mu blahoželáme a prajeme vytrvalosť a radosť v učení sa nemčiny!

              Tento rok sa tak, ako aj minulého roku - kvôli pandemickým opatreniam - uskutočnila súťaž len online formou preverením vedomostí z gramatiky, rozsahu slovnej zásoby a počúvania s porozumením.

              Ďalším súťažiacim držíme palce v budúcom roku a veríme, že už za iných podmienok.

              Všetkým zúčastneným ďakujeme za reprezentáciu školy a prajeme hlavne študentskú vervu v práci na sebavzdelávaní a posúvaní svojich schopností

              Ing. A. Michalová

               

          • Naši gymnazisti bodovali na okresnom kole Olympiády v anglickom jazyku
            • Naši gymnazisti bodovali na okresnom kole Olympiády v anglickom jazyku

            • 13. januára 2022 sa konalo okresné kolo Olympiády v anglickom jazyku, v ktorom našu školu úspešne reprezentovali druhák Pavol Mihál (kategória 2A) a štvrták Richard Majdán (kategória 2B).

               

                          Obaja študenti  obsadili vo svojich kategóriách zhodne tretiu „bronzovú“ priečku, keď sa v náročnej konkurencii umiestnili tesne za svojimi súpermi s minimálnou bodovou stratou.

               

                          Kvôli pandemickým opatreniam aj tento rok súťaž prebiehala online a obsahovala iba písomnú časť.  Súťažiaci si v nej overili svoje jazykové zručnosti pri posluchu s porozumením, znalostiach anglickej slovnej zásoby a gramatiky.

               

                          Chlapcom srdečne blahoželáme,  ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy a prajeme veľa ďalších úspechov!  

               

              A. Trusková

               

          • Polročné vysvedčenia
            • Polročné vysvedčenia

            • Prvý polrok je za nami, vysvedčenia rozdané, úsmev na tvárach, v srdci radosť z dobre vykonanej práce, niekde možno aj smútok, že to mohlo dopadnúť lepšie...  Ešte nič nie je stratené! Druhý polrok je pred nami a rovnako aj nádej, že čo nevyšlo teraz, vyjde nabudúce.Za všetky dobrodenia a milosti sme sa poďakovali počas krátkej adorácie, ktorú pripravil náš pán kaplán spolu s deviatakmi.  Všetkým blahoželáme k úspešnému vysvedčeniu a držíme palce v druhom polroku! 

          • Dôležitý oznam
            • Dôležitý oznam

            • Vážení rodičia, milí žiaci.


              Oznamujeme Vám, že na základe zlepšenej epidemickej situácie bude vyučovanie pre všetkých žiakov gymnázia od 10. januára 2022 prebiehať prezenčnou formou.

              Pripomíname Vám, že pri nástupe do školy je nutné odovzdať triednemu učiteľovi vyhlásenie o bezpríznakovosti (pomocou Edupage, poprípade priniesť tlačivo).

              Nosenie rúšok počas vyučovania bude naďalej povinné.

              Tým žiakom, ktorí disponujú AG testami odporúčame, aby sa dňa 10.1.2022 pred odchodom do školy otestovali a prostredníctvom Edupage následne oznámili triednemu učiteľovi použitie AG testu.

              Dôležité: Ak ste z bezpečnostných dôvodov použili AG testy aj v období od 20.12. do 7.1.2022, taktiež to, prosím, oznámte triednemu učiteľovi – počet testovaní a výsledok. Táto informácia je dôležitá pre vydávanie nových testov.

              Ďakujeme Vám za spoluprácu, pochopenie a prajeme Vám všetko najlepšie v novom roku 2022.

              Vedenie školy

            • Nadpis

            • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

              Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    Počet návštev: 58595