• Novinky

            • Fyzikální online

            • Študenti z II. A nášho gymnázia sv. Jána Pavla II. sa zúčastnili 25.11.2020 online fyzikálnej súťaže – Fyzikální online. Súťaž pozostáva z fyzikálnych úloh z rôznych oblastí fyziky ako mechanika, termodynamika, optika a i.. Zadanie je prístupné online, riešitelia zadávajú iba hotové výsledky zaokrúhlené na príslušný počet platných číslic, pričom sa hodnotí správnosť a rýchlosť. V prvej sérii tím má na vyriešenie 7 úloh. Za každú správne vyriešenú úlohu získava tím príslušný počet bodov (náročnejšie majú vyššie bodovanie) a tiež sa mu otvorí nová úloha. Takto je možné riešiť až 50 úloh. V kategórii C sa umiestnili na 63. mieste (Relatívne Dobrý Tím) s 21 bodmi zo 167 súťažiacich tímov z rôznych krajín. Gratulujem a verím, že to s fyzikou bude lepšie a lepšie.  

               

              Výsledky je možné nájsť na adrese: https://online.fyziklani.cz/cs/public/stats/

            • Nadpis

            • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

              Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    Počet návštev: 60260