• Novinky

          • ZBIERAJ POUŽITÉ ZUBNÉ KEFKY A ZÍSKAJ KOŠE NA TRIEDENIE ODPADU PRE SVOJU ŠKOLU!
            • ZBIERAJ POUŽITÉ ZUBNÉ KEFKY A ZÍSKAJ KOŠE NA TRIEDENIE ODPADU PRE SVOJU ŠKOLU!

            • Prines staré, použité, vyradené zubné kefky do boxu na vrátnici. Za každých 100 akýchkoľvek vyzbieraných zubných kefiek získa škola jeden kôš od spoločnosti CURAPROX. Zbierať sa budú CURAPROX aj NE-CURAPROX kefky.

              VEDEL SI ŽE? Stará kefka nepatrí do koša. Ak aj zubnú kefku správne hodíš do kontajnera na plast, skončí väčšinou na skládke, kde sa bude rozkladať stovky rokov. Kefky sú totiž väčšinou z viacerých druhov plastov. Tie však u nás nikto neoddeľuje, preto ich namiesto recyklácie čaká skládka či spaľovňa.  Spoločnosť CURAPROX odsekáva kefkám hlavičky a rúčky recykluje na koše na triedenie odpadu. 

               Aj taká vec ako zber použitých zubných kefiek dokáže meniť Slovensko na ekologickejšiu krajinu. Pripojte sa k nám a pomôžte nám pomáhať.

          • Fotovoltaika u nás!
            • Fotovoltaika u nás!

            • Podarilo sa! Naša škola bude zelenšia vďaka osadeniu 20 solárnych panelov s celkovým výkonom 10 kW. Osadenie a nákup fotovoltaiky na školu sa realizuje v rámci projektu Využívaj energiu ekologicky podporeného z Nórskych grantov a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Aktuálny výkon fotovoltaiky a množstvo dodávanej energie zo siete je možné sledovať pomocou aplikácie FusionSolar. Už čoskoro spustíme zážitkové vzdelávania a budete môcť prísť sa pozrieť k nám naživo.

              Projekt ACC03P27 – Využívajte energiu ekologicky získal grant z Nórska v sume 42 500 €. Projekt bol spolufinancovaný v sume 7 500 € zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Cieľom projektu je zvýšiť povedomie pedagógov, žiakov i ich rodičov o zmierňovaní dopadov a potrebe prispôsobovania sa zmene klímy formou zážitkového vzdelávania v prepojení na praktickú implementáciu technických opatrení v priestoroch školy.

            • Nadpis

            • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

              Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    Počet návštev: 58763