• Novinky

            • Učitelia vstupujú do nového školského roka duchovne obnovení

            • Nový školský rok začali učitelia a ostatní zamestnanci spojenej školy duchovnou obnovou. Uskutočnila sa v saleziánskom oratóriu Úsmev a viedol ju salezián don Pavol. Vo svojom príhovore učiteľom pripomenul, že základom duchovného života je skutočnosť, že Boh miluje každého človeka, a len ten, kto je naplnený Božou láskou, môže ju šíriť ďalej medzi kolegami a žiakmi. A tak s Ježišom v srdci a podľa príkladu dona Bosca vstupujú do školského roka odhodlaní objavovať v sebe i v druhých dobro, rozvíjať ho, a tak budovať v škole spoločenstvo lásky a jednoty. Po podnetnej prednáške nasledoval priestor pre stíšenie sa, osobnú modlitbu a prijatie sviatosti zmierenia. Duchovný deň bol zakončený v kaplnke spoločnou adoráciou s eucharistickým požehnaním.

            • Nadpis

            • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

              Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

    Počet návštev: 58633