• Novinky

          • Sme jednotka v programovaní na Slovensku
            • Sme jednotka v programovaní na Slovensku

            • Tím našich gymnazistov s názvom Leafpot zvíťazil v súťaži ENTER programiáda so svojím projektom Naturebit, ktorý priniesol revolučné riešenie v oblasti smart kvetináčov a zelenej technológie.

              Úsilie tímu bolo ocenené novými iPhone 12 pre každého študenta a nášho učiteľa informatiky PaedDr. Patrika Sitiarika. Gymnázium sv. Jána Pavla II. navyše získalo aj mikrobitové zariadenia pre vyučovacie aktivity, čím sa posilnia zdroje pre výučbu programovania a digitálnych zručností.

              Projekt Naturebit tímu Leafpot je príkladom inovatívneho využitia programovania a technológií. Súťaž ENTER programiáda podporila tak kreativitu, inováciu našich študentov  a umožnila im prezentovať svoje projekty v oblasti technológií a programovania.

              Pavol Mihál, III. A

          • JPII. Garden Party
            • JPII. Garden Party

            • V piatok 2. júna 2023 sa v areáli našej školy uskutočnila JPII. Garden Party, ktorú pre študentov gymnázia zorganizovala Študentská rada. Gymnazisti si pochutili na osviežujúcom ovocií a nechýbali ani sladkosti a slané pochúťky. Študenti sa zapojili do rôznych aktivít ako volejbal, preteky na elektronických  kolobežkách, kvíz Kahoot, stoličkový tanec a rôzne skupinové hry.

              Dúfame, že každý študent sa dobre zabavil a odniesol si skvelú náladu z našej party.

              Sára Hovancová, III. A

          • V študentskom živote sú chvíle, ktoré nie sú obyčajné
            • V študentskom živote sú chvíle, ktoré nie sú obyčajné

            • Minulý týždeň bol pre našich štvrtákov výnimočný. Bol to týždeň plný emócií, očakávaní, prekvapení, aj slzičiek...

              Začal sa 22. mája 2023 skladaním „skúšky dospelosti“ a končil rozlúčkou 26. mája 2023 na slávnostnej ďakovnej svätej omši odovzdávaním maturitných vysvedčení.

              V sprievode harmonických tónov hudobných nástrojov a za dojemného spevu  gymnaziálneho spevokolu odchádzali naši maturanti za svojím snom.

               

              Milí naši absolventi!

              Na ceste k naplneniu svojich snov budete potrebovať vytrvalosť, láskavosť, obetu i pokoru. Prajeme Vám, nech Vás vždy obklopujú praví priatelia a Božie požehnanie vo všetkom, čo budete konať pri hľadaní svojho životného poslania. Nech sú na Vás právom hrdí nielen Vaši učitelia, spolužiaci, ale aj Vaši najbližší.

                                                                                                           

              Ing. B. Holigová, triedna učiteľka

          • Súťaž Družstiev prvej pomoci
            • Súťaž Družstiev prvej pomoci

            • Dňa 17. 5. 2023 sa šiesti žiaci III. AG triedy zúčastnili územného kola (okresy Poprad a Kežmarok) súťaže Družstiev prvej pomoci, ktorá sa konala v Aréne Poprad.
              Súťažili sme na rôznych stanovištiach, kde sme si mohli vyskúšať, ako by sme postupovali pri poskytnutí prvej pomoci osobám s rôznymi zraneniami.
              Na súťaž nás pripravovala zdravotná sestra PhDr. Jana Kokoruďová a pani učiteľka Čerkalová. Obsadili sme krásne 3. miesto.

              Alžbeta Karkošková, III. AG trieda

          • Exkurzia v Kežmarku
            • Exkurzia v Kežmarku

            • Dňa 22. 05. 2023 sa my, gymnazisti, zúčastnili exkurzie v Kežmarku. Navštívili sme Evanjelické lýceum, kde sme nazreli do študentského života významných slovenských osobností. V kežmarskom lýceu študovali aj historické osobnosti nemeckej, maďarskej, srbskej a českej národnosti. Videli sme aj najväčšiu školskú historickú knižnicu.  Navštívili sme nový evanjelický kostol, zvaný červený, a drevený artikulárny kostol. Potom naše kroky viedli na Kežmarský hrad, kde sme spoznali históriu Kežmarku. Po ceste na hrad sme si prezreli aj kežmarské námestie. Z tejto exkurzie sme si odniesli veľa poznatkov a vedomostí o histórii Kežmarku. Prežili sme zaujímavý a príjemný deň.  

              Melisa Handzušová, I. A    

          • KOŽAZ III. A v Banskej Štiavnici
            • KOŽAZ III. A v Banskej Štiavnici

            • V stredu 23. 5. sme sa v skorých hodinách vydali autobusom na Kurz ochrany života a zdravia . Napriek dlhej ceste sme boli plní očakávania... 

              Po niekoľkohodinovom putovaní sme dorazili do Banskej Štiavnice, kde sme sa najprv vybrali na Kalváriu. Táto nádherná lokalita nám ponúkla ohromujúce výhľady a možnosť stráviť chvíle v pokoji a tichu. Po návšteve Kalvárie sme sa presunuli do centra mesta Banská Štiavnica, kde sme objavovali históriu a jej úžasné pamiatky.

              Cestou na chatu sa nám autobus pokazil, čo však našu náladu vôbec neovplyvnilo a s chuťou sme pokračovali ďalej. Po príchode na chatu sme sa rozdelili na tímy a každý dostal svoje úlohy. Chlapci zohnali drevo a dievčatá pripravili výbornú desiatu na nasledujúci deň turistiky. Večer sme všetci spolu opekali a vytvorili skvelú atmosféru. Okrem toho sme si uvarili aj chutný guláš, ktorý nám naozaj všetkým chutil.

              Na druhý deň sme sa rozhodli výstupiť na Sitno. Po náročnom výstupe sme sa na vrchole občerstvili a obdivovali úchvatný výhľad. Potom sme sa spolu vrátili autobusom na chatu, kde sme si oddýchli a zdieľali naše dojmy z tohto skvelého dobrodružstva.

              Na tretí deň prišiel čas, aby sme sa pomaly začali baliť a vydali sa späť domov. Po ceste sme sa zastavili v Banskej Bystrici, kde sme ešte obdivovali námestie. Nakoniec sme pokračovali našou cestou domov. Dobrá nálada nás sprevádzala počas celej cesty. Zaspievali sme si mnoho piesní, čo nám spríjemnilo posledné okamihy tohto nezabudnuteľného výletu.

              Radi by sme vyjadrili svoju vďačnosť za možnosť zúčastniť sa Kurzu ochrany života a zdravia. Táto skúsenosť nám priniesla nielen nové poznatky a zručnosti, ale aj úžasné zážitky a nových priateľov.

               

              Michal Mucha, III. A

               

          • Vzdelávací zájazd Krakov-Osvienčim
            • Vzdelávací zájazd Krakov-Osvienčim

            • Dňa 4.4.2023 sa žiaci a učitelia gymnázia zúčastnili vzdelávacieho zájazdu Krakov-Osvienčim. V dopoludňajších hodinách mali žiaci možnosť spoznať historické centrum mesta Krakov spolu so zámkom Wawel, po ktorých ich previedol slovenský sprievodca. Po prehliadke mesta sa autobusom premiestili do bývalého koncentračného tábora Auschwitz-Birkenau. Absolvovali tam viac ako dvojhodinovú prehliadku so slovenskými sprievodcami. V časti Auschwitz, kde strávili väčšinu času, sa dozvedeli zaujímavé, a aj desivé informácie o tom, ako tábor počas druhej svetovej vojny fungoval. Mali možnosť prezrieť si domy, cely a aj plynovú komoru, v ktorých sa pohybovali nemeckí vojaci, ale hlavne väznení Židia a iné národnosti. V časti Birkenau si pozreli dva baráky, v ktorých väzni spali a chodili na toaletu. Vo večerných hodinách sa autobus vrátil do Popradu. Z tohto zájazdu si všetci odniesli hlavne množstvo informácií a poznatkov o hádam najtemnejšej časti druhej svetovej vojny.

          • Venovanie sa štúdiu cudzích jazykov má svoje benefity nielen v osobnom, ale aj v kariérnom raste.
            • Venovanie sa štúdiu cudzích jazykov má svoje benefity nielen v osobnom, ale aj v kariérnom raste.

            • Koncom apríla 2023 sa na našom gymnáziu konala Súťaž o najlepší preklad. Možnosť zasúťažiť si využili študenti od prvého po štvrtý ročník gymnázia. Zúčastnení boli rozdelení do dvoch kategórií – mladšej (1. – 2. ročník) a staršej (3. - 4. ročník) na základe jazykovej úrovne pre jednotlivé ročníky. Súťažilo sa v troch jazykoch, a to tradične s najväčšou účasťou v anglickom jazyku, nasledovne nemeckom a nakoniec francúzskom. Žiaci, ktorí sa úspešne umiestnili na prvých miestach, boli po vyhodnotení dňa 10. mája 2023 ocenení.

              Súťažiaci rok čo rok preverujú svoje prekladateľské zručnosti a schopnosti, zdokonaľujú sa v štylizácii a v neposlednom rade si obohacujú svoju slovnú zásobu.

              Tešíme sa opäť na budúci školský rok!                                        

              Mgr. Anna Špinerová

          • Úspech na súťaži v rétorike
            • Úspech na súťaži v rétorike

            • V okresnom kole súťaže v rétorike Štúrov Zvolen, ktoré sa konalo 5. mája 2023 v knižnici v Poprade, obsadil Timotej Marhefka zo IV. A triedy 2. miesto. Cieľom súťaže je rozvíjanie vzťahu mladých ľudí k rodnému jazyku a skvalitňovanie ich rečníckych schopností. Timovi srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.

          • Rodičovské združenie konzultačnou formou (utorok 25. apríla 2023)
            • Rodičovské združenie konzultačnou formou (utorok 25. apríla 2023)

            • Vážení rodičia, 

              oznamujeme Vám, že v utorok 25. 4. 2023 sa uskutoční rodičovské združenie konzultačnou formou v čase od 14.30 – 16.30 hod. v budove školy. 
              Prosíme Vás, aby ste sa pri vstupe do školy (pri jedálni) podpísali do prezenčnej listiny triedy, ktorú Vaše dieťa navštevuje. 

              Triedni učitelia sa budú nachádzať vo svojich triedach a ostatní vyučujúci budú v nižšie uvedených učebniach:

              Mgr. J. Benko – 1. posch., zborovňa gymnázia
              PaedDr. Z. Čerkalová – 1. posch., zborovňa gymnázia
              PaedDr. L. Gavorová – 1. posch., kancelária zástupcu riaditeľa
              Mgr. M. Halavin – 1. posch., zborovňa gymnázia
              PaedDr. Marcel Karkoška – 1. posch., kancelária riaditeľa školy
              PaedDr. A. Kleinová Perignatová – 1. posch., kancelária zástupcu riaditeľa
              Mgr. L. Kosťová (sr. Filareta) – 2. posch., projektová učebňa
              Mgr. L. Kutlák - 1. posch., zborovňa gymnázia
              Mgr. L. Pospíšilová – 3. posch., jazyková učebňa
              PaedDr. P. Sitiarik – 2. posch., učebňa informatiky
              Mgr. A. Špinerová – 2. posch., multimediálna učebňa
              Mgr. A. Trusková, PhD. – 3. posch., učebňa slovenského jazyka a lit. 
              Mgr. P. Vépy – 1. posch., ŠKD

              Vedenie školy
               

          • Riaditeľské voľno
            • Riaditeľské voľno

            • Riaditeľ spojenej školy sv. Jána Pavla II. v Poprade týmto oznamuje, že v zmysle § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní udeľuje žiakom a študentom ZŠ a gymnázia dňa 28.04.2023 (piatok) riaditeľské voľno z organizačných dôvodov.

          • Vynikajúci úspech na Hviezdoslavovom Kubíne!
            • Vynikajúci úspech na Hviezdoslavovom Kubíne!

            • Gymnazistka Alexandra Grivalská, študentka 4.A, získala skvelé umiestnenie na okresnom kole súťaže Hviezdoslavov Kubín. Saška obsadila tretie miesto v silnej konkurencii študentov stredných škôl v popradskom okrese. Porotu zaujala svojím osobitým prednesom veršov o stave ženskej duše zo zbierky Uspávanka pre mužov od gruzínskej poetky K. Džavachišvili. Srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov!

          • Biblická olympiáda
            • Biblická olympiáda

            • Na pôde našej školy sa v dňoch 28. a 29. 3. uskutočnilo dekanátne kolo Biblickej olympiády. V utorok ukázalo svoje vedomosti desať družstiev základných škôl a v stredu sedem družstiev stredných škôl. Ich úlohou bolo naštudovať si knihy Ester, Judita, Nehemiáš a 1. Petrov list. Základnú školu reprezentovalo družstvo v zložení Bernadeta Benková, Denisa Dulová a Alžbeta Voščeková, obsadili pekné 3. miesto. Druhé miesto získalo družstvo nášho gymnázia v zložení Sára Benková, Patrik Pataky a Júlia Cehuľová. Ďakujeme za reprezentáciu a srdečne blahoželáme!

          • Prednáška s RNDr. Mgr. Martinom Majerníkom, PhD.
            • Prednáška s RNDr. Mgr. Martinom Majerníkom, PhD.

            • V stredu 29. 3. 2023 dopoludnia nás svojou návštevou poctil vedecký pracovník Ústavu biologických a ekologických vied Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach RNDr. Mgr. Martin Majerník, PhD.

              Prednášky sa zúčastnili gymnazisti tretieho a štvrtého ročníka, ktorí navštevujú seminár z biológie.

              Prednáška bola na tému Nádorové ochorenie a uplatnenie fotodynamickej terapie v jeho liečbe.

              Dr. Martin Majerník uvádza: „Prvá časť prednášky bola zameraná na popis nádorov, nádorových buniek a práce s nádorovými bunkami. S využitím množstva obrázkových príloh boli študentom predstavené a popísané aj iné relevantnejšie experimentálne nádorové modely používané v experimentálnych analýzach akými sú 3D bunkové modely (sféroidy) a mikronádory vytvorené na embryách prepelice japonskej.

              Cieľom druhej časti prednášky bolo popísať fungovanie fotodynamickej terapie so zameraním na identifikáciu rozdielov a benefitov v porovnaní s konvenčne využívanými terapeutickými postupmi (chemoterapia, rádioterapia). Súčasťou prednášky bola aj diskusia so študentmi.“

              V diskusii kládli študenti prednášajúcemu otázky, ktoré ochotne zodpovedal. Žiaci ocenili, že dostali vyčerpávajúce odpovede.

              Dr. Martinovi Majerníkovi ďakujeme za návštevu a mnohé zaujímavé informácie, ktoré nám sprostredkoval. Prajeme mu ešte veľa osobných i pracovných úspechov.

          • Získali sme medailu v krajskom kole SOČ!
            • Získali sme medailu v krajskom kole SOČ!

            • Bronz za vynikajúce tretie miesto si v krajskom kole SOČ v Prešove vybojovali naše tretiačky Ema Miždošová a Sofia Anna Baranová. Dievčatá, ktoré pri príprave odbornej práce viedla pani učiteľka Zuzana Čerkalová, súťažili v kategórii biológia a výborne obstáli v silnej konkurencii výskumníkov zo stredných škôl na východe Slovenska.

               

              Naše gymnázium tento rok na kraji reprezentovalo spolu až šesť študentov:  Michal Mucha, Pavol Mihál, Simona Bekešová a Andrea Gavurová súťažili v kategóriách informatika a umenie a kultúra.

               

              Cieľom Stredoškolskej odbornej činnosti (SOČ) je podpora a vyhľadávanie talentovaných žiakov SŠ, rozvoj ich tvorivosti, kritického myslenia, odborných teoretických vedomostí a tiež praktických schopností a zručností.

               

              Všetkým študentom ďakujeme za účasť a našim medailistkám srdečne blahoželáme k úspechu.

               

              Mgr. Adela Trusková, PhD

              (metodička SOČ)

          • Florbalový pohár
            • Florbalový pohár

            • Chlapci gymnázia sa zúčastnili okresného kola Super Florbal POHÁR - žiakov SŠ, kde vo vyrovnanom finále podľahli chlapcom zo Strednej športovej školy tesne 1:0, a tak nakoniec obsadili v silnej konkurencii štrnástich SŠ vynikajúce 2. miesto. Za reprezentáciu a predvedený výkon chlapcom ďakujeme

          • Vydarená školská prehliadka SOČ
            • Vydarená školská prehliadka SOČ

            • Dňa 17. marca sa na našom gymnáziu opäť ako každoročne konala školská prehliadka Stredoškolskej odbornej činnosti - SOČ. Študenti tretieho ročníka prezentovali práce z odborov biológia, chémia, informatika, psychológia, pedagogika, história či umenie a kultúra. Víťazkám  Eme Miždošovej a Sofii Anne Baranovej srdečne blahoželáme a prajeme im veľa úspechov v ďalšom štúdiu aj v osobnom živote.


              Výsledky školskej prehliadky prác SOČ:


              1. miesto: Ema Miždošová a Sofia Baranová (odbor biológia, školiteľka p. uč. Zuzana Čerkalová)

              2. miesto: Michal Mucha a Pavol Mihál (odbor informatika, školiteľ p. uč. Patrik Sitiarik)

              3. miesto: Simona Bekešová a Andrea Gavurová (odbor umenie a kultúra, školiteľka p. učiteľka Lucia Pospíšilová)

          • Duchovná adopcia nenarodeného dieťaťa
            • Duchovná adopcia nenarodeného dieťaťa

            • V sobotu 25. marca si opätovne pripomíname Deň počatého dieťaťa. Tento deň sa spája s pripínaním bielych stužiek. 

               

              Pomôcť aj tým, že sa zapojíme do Duchovnej adopcie nenarodeného dieťaťa. 

               

              Duchovná adopcia je modlitba za dieťa, ktorému hrozí nebezpečenstvo zabitia v lone jeho matky (interrupciou - umelým ukončením tehotenstva). Výber konkrétneho dieťaťa nechávame na Boha s dôverou, že On vyberie presne to dieťatko, ktoré modlitby najviac potrebuje. Jeho/jej meno sa dozvieme až po svojej smrti. 

              Takáto modlitba trvá 9 mesiacov. Spočíva v každodennej modlitbe jedného desiatka ruženca (radostného, bolestného, slávnostného alebo ruženca svetla) a takisto v špeciálnej modlitbe za Bohom vybrané dieťa a jeho rodičov. K modlitbe možno pripojiť vlastnými slovami sformulované dobrovoľné predsavzatia obetované za dané dieťa a jeho rodičov.

              (Zdroj: https://www.40dnizazivot.sk/duchovna-adopcia-nenarodeneho-dietata)

               

              Viac informácií o kampani si môžete prečítať práve na uvedenej web stránke. 

          • Exkurzia na Hrebienku
            • Exkurzia na Hrebienku

            • Žiaci 7., 8. ročníka ZŠ a 1. ročníka gymnázia sa 15.3. zúčastnili exkurzie na Hrebienku, kde navštívili ľadový dom a expozíciu miniatúr horských chát Vysokých Tatier. Peší výstup na Hrebienok spríjemňovalo sneženie a pobyt na čerstvom vzduchu

          • Lyžiarsky výcvik
            • Lyžiarsky výcvik

            • Na prelome februára a marca v termíne 27.2 - 3.3.2023 sa žiaci 7. ročníka ZŠ a 1. ročníka gymnázia zúčastnili lyžiarskeho výchovno výcvikového kurzu v Ski PARK Liptovská Teplička. Začiatočníci sa naučili základy zatáčania a zvládnutie ľahkého lyžiarskeho terénu bezpečnou jazdou. Pokročilí lyžiari si zdokonalili techniku základných zručností a dokonalejšie formy zmien smeru jazdy a ich použitie v náročnejšom teréne. Vo výučbe teoretických poznatkov si žiaci ozrejmili pravidlá správania sa v lyžiarskych strediskách. Biely kódex, zásady hygieny ako sa vhodne obliekať do zimného prostredia. Záverom výcviku bol slalom, kde si žiaci vyskúšali nadobudnuté vedomosti a zručnosti.

          • ZBIERAJ POUŽITÉ ZUBNÉ KEFKY A ZÍSKAJ KOŠE NA TRIEDENIE ODPADU PRE SVOJU ŠKOLU!
            • ZBIERAJ POUŽITÉ ZUBNÉ KEFKY A ZÍSKAJ KOŠE NA TRIEDENIE ODPADU PRE SVOJU ŠKOLU!

            • Prines staré, použité, vyradené zubné kefky do boxu na vrátnici. Za každých 100 akýchkoľvek vyzbieraných zubných kefiek získa škola jeden kôš od spoločnosti CURAPROX. Zbierať sa budú CURAPROX aj NE-CURAPROX kefky.

              VEDEL SI ŽE? Stará kefka nepatrí do koša. Ak aj zubnú kefku správne hodíš do kontajnera na plast, skončí väčšinou na skládke, kde sa bude rozkladať stovky rokov. Kefky sú totiž väčšinou z viacerých druhov plastov. Tie však u nás nikto neoddeľuje, preto ich namiesto recyklácie čaká skládka či spaľovňa.  Spoločnosť CURAPROX odsekáva kefkám hlavičky a rúčky recykluje na koše na triedenie odpadu. 

               Aj taká vec ako zber použitých zubných kefiek dokáže meniť Slovensko na ekologickejšiu krajinu. Pripojte sa k nám a pomôžte nám pomáhať.

          • Fotovoltaika u nás!
            • Fotovoltaika u nás!

            • Podarilo sa! Naša škola bude zelenšia vďaka osadeniu 20 solárnych panelov s celkovým výkonom 10 kW. Osadenie a nákup fotovoltaiky na školu sa realizuje v rámci projektu Využívaj energiu ekologicky podporeného z Nórskych grantov a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Aktuálny výkon fotovoltaiky a množstvo dodávanej energie zo siete je možné sledovať pomocou aplikácie FusionSolar. Už čoskoro spustíme zážitkové vzdelávania a budete môcť prísť sa pozrieť k nám naživo.

              Projekt ACC03P27 – Využívajte energiu ekologicky získal grant z Nórska v sume 42 500 €. Projekt bol spolufinancovaný v sume 7 500 € zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Cieľom projektu je zvýšiť povedomie pedagógov, žiakov i ich rodičov o zmierňovaní dopadov a potrebe prispôsobovania sa zmene klímy formou zážitkového vzdelávania v prepojení na praktickú implementáciu technických opatrení v priestoroch školy.

          • Skvelé umiestnenie nášho žiaka
            • Skvelé umiestnenie nášho žiaka

            • V krajskom kole súťaže „....a Slovo bolo u Boha“, ktoré sa konalo v našej škole dňa 20. 1. 2022,
              obsadil v piatej kategórii medzi recitátormi stredných škôl tretie miesto Timotej Marhefka zo IV.AG.
              Porotu zaujal sugestívnym prednesom veršov klasikov slovenskej poézie I. Kraska a M. Válka. Timovi
              srdečne blahoželáme, ďakujeme za reprezentáciu školy v ďalšej súťaži a prajeme mu veľa ďalších
              úspechov.

          • „...a Slovo bolo u Boha....“
            • „...a Slovo bolo u Boha....“

            • Dňa 20.1. 2023 sa v našej škole opäť konalo krajské kolo súťaže „...a Slovo bolo u Boha....“. V recitácii kresťanskej poézie a prózy súťažilo 45 žiakov zo škôl západnej časti Prešovského a Košického kraja v piatich kategóriách. Víťaz z každej kategórie postupuje do celoslovenského finále, ktoré sa uskutoční v Batislave 25. marca 2023. Víťazom súťaže srdečne blahoželáme.

              Vysledkova_listina.docx​​​​​​​

          • Duchovná obnova tretiakov
            • Duchovná obnova tretiakov

            • Dňa 17. -  18. januára sa gymnazisti III.A zúčastnili na duchovnej obnove vo Važci.

              Duchovná obnova trvá obvykle dva dni a je založená na jednej podstatnej téme.

              Tentokrát sa učili odpúšťaniu v živote a vnútornej láske. Zažili mnoho sĺz a nový pohľad na odpustenie. Je veľmi ťažké vedieť ako odpustiť a oslobodiť sa v živote od tejto ťažoby.

              Aj napriek tomu, že sa žiaci dobre nevyspali, dokázali prekonať svoju únavu a zdolať mnohé zaujímavé aktivity, ktoré pre nich organizátori pripravili.  

              Ku koncu obnovy mali žiaci možnosť odovzdať spätnú väzbu a aj pár milých slov pre organizátorov.

              Všetkým ďakujeme a povzbudení odchádzame ku školským aktivitám. 

               

              Pavol Mihál, III.A

          • CREATIVE WRITING
            • CREATIVE WRITING

            • Zdokonaľovanie sa v anglickom jazyku môže mať veľa podôb. 

              Tak ako napríklad naše učenie sa gramatických časov a rozširovanie si slovnej zásoby v kontexte. 

              Prácou v skupinách sme vytvárali vlastné príbehy, ktoré sme prezentovali pred ostatnými spolužiakmi. Bol to čas nielen pre ukázanie našich talentov, ale aj pre budovanie vzájomnej spolupráce a v neposlednom rade pre precvičenie a zdokonalenie sa v anglickom jazyku.

               

              Mgr. Anna Špinerová 

          • Nadpis

          • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

            Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

Počet návštev: 55555